bekeken: 6875 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Groeiambities Eric Berkhof (Van Mossel)

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 8 december 2017, 08:37

Leestijd: 5 minuten

Door overnames en autonome groei, kwam de Van Mossel Automotive Groep op de tweede plaats van de Aumacon Dealer Top 100 terecht. De nummer één positie lonkt. Aftersales Magazine sprak met directeur-eigenaar Eric Berkhof over zijn ambities en de marktontwikkelingen die de groei bewerkstelligen.

Het complete interview met Eric Berkhof is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , , , , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Maretta Bos: 11 december 2017 om 15:02

Goed verhaal! Eric ken ik inmiddels ruim 20 jaar en is in mijn ogen een visionair en ondernemer pur sang waar ik veel bewondering voor heb. Hij levert een gezonde bijdrage aan de werkgelegenheid en economie in ons land en daar mogen we trots op zijn. In al die jaren heb ik hem leren kennen als een zeer loyale en goede zakenpartner voor ondernemers en medewerkers, die de beste versie van zichzelf willen zijn. Hoge bomen vangen natuurlijk veel wind maar de tijd heeft geleerd dat Eric als de beste mee kan buigen. Chapeau!

Peter Pols: 24 februari 2018 om 12:42

Helaas gaat het in de autobranche niet meer over auto s maar over geld. De autobezitter is de dupe.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

    Geen zoekresultaten gevonden.

Laatste reacties