bekeken: 1654 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Grossier Autopia ook in Spijkenisse

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 10 januari 2019, 11:42

Leestijd: < 1 minuut

Autopia Autoparts gaat binnen afzienbare termijn ook grossieren vanuit Spijkenisse. Deze derde vestiging komt naast de bestaande in Hellevoetsluis en Dirksland.

‘Vanaf 2e kwartaal 2019 zullen wij gaan starten met de verbouwingen en inrichting van onze nieuwe filiaal aan de Theemsweg 15 te Spijkenisse’, meldt het bedrijf op zijn website. Eind mei, zo is de planning, gaan de deuren open. In verband met de groei ontstaan ook vacatures.

Autopia opende in 2014 aan de Marconiweg in Hellevoetsluis, om twee jaar later te starten aan de Watertoren in Dirksland. Oprichter is Ed Kanij , die in 2014 zijn vijf Brezan-vestigingen verkocht aan Partspoint. Hij ziet ondanks de aanhoudende schaalvergroting in de markt kansen voor lokaal actieve, vrije grossiers die kort op de bal spelen. “Garagebedrijven hebben behoefte aan direct contact en een grossier die anticipeert op de behoefte van zijn klanten. Bijvoorbeeld dat je zelf iets op voorraad neemt als het vaker besteld wordt.” Kanij verwacht na ‘Spijkenisse’ nog meer vestigingen te zullen openen in zijn werkgebied. Waar precies, houdt hij voorlopig even geheim. Naast het strategische aspect speelt ook een persoonlijk motief mee. “Ik ben nog niet klaar. Het spelletje is nog veel te leuk.”

Autopia betrekt zijn assortiment sinds 2017 van Doyen.

Tags: , , , ,

Ben Bakker Auto’s bij…Daimler levert eerste spreker…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties