bekeken: 5537 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Grossier Roskamp viert vijftigjarig jubileum

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 oktober 2017, 11:49

Leestijd: 1 minuut

Full Fource Partner Roskamp Automaterialen in Stadskanaal viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum. Daarom houdt Roskamp op woensdag 11 oktober open huis aan de Glasblazer in Stadskanaal.

hinrikoGroot zijn de verschillen tussen nu en 1967, toen de Groningse grossier aan de Schoolstraat in Musselkanaal startte als Autoshop. Destijds was de winkel gevuld met accessoires en de eerste Opel Kadett-onderdelen. “Toen waren er nog maar drie soorten uitlaten”, vertelt Hinriko Schür, eigenaar van Roskamp Automaterialen. In de jaren erna is het bedrijf gegroeid tot een groothandel in auto-onderdelen, gereedschap, equipment en banden.

In 2003 werd het pand in Musselkanaal te klein en verhuisde Roskamp naar Stadskanaal. Acht jaar geleden opende Hinriko Schür samen met zijn zus Marieke Schür een tweede vestiging in Veendam.

Familiebedrijf

Roskamp Automaterialen kenmerkt zich als een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van de Groningse grossier. Deze verwelkomt de gasten op 11 oktober tussen 17.00 en 22.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Daarnaast zijn diverse leveranciers van automaterialen, werkplaatsequipment en diagnoseapparatuur aanwezig om informatie en live demonstraties te geven. Er zijn meerdere prijzen te winnen, met als hoofdprijs een compleet gevulde gereedschapskar van Kraftwerk ter waarde van 999 euro.

Tags: , , , ,

Autoschade Herstel…Focwa: 'Keuze voor kwaliteit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties