fbpx
bekeken: 764 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Groupe PSA helpt koper EV bij aanleg laadstation

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 5 maart 2020, 12:29

Leestijd: < 1 minuut

Groupe PSA heeft in elf Europese landen een partner geselecteerd die de installatie van laadstations voor klanten makkelijker moet maken. In ons land is Engie de technische partij voor de aansluiting.

De samenwerking heeft betrekking op alle automerken die vallen onder Groupe PSA. De laadstations zullen worden gerealiseerd bij zowel individuele woningen als flats en appartementencomplexen. Ook zakelijke klanten komen ervoor in aanmerking. Het traject loopt via de merkdealer.

“Voor ons is het een prioriteit om al onze B2B- en B2C-klanten met interesse in elektrische voertuigen of plug-in hybrids een soepele entree te bieden”, zegt Alexandre Guignard, senior vice president van PSA’s businessunit die zich bezighoudt met emissie. “Dankzij deze samenwerkingen hebben onze klanten toegang tot hulp bij de aanschaf en installatie van hun eigen laadstation. Hetzelfde geldt voor de bijbehorende administratieve handelingen en voor de aanvraag van subsidie.”

Kort en bondig behelst het initiatief: stations die zijn goedgekeurd door PSA, een vast aanspreekpunt voor gebruikers, een online test om de haalbaarheid van installatie te bevestigen, uitrol door gekwalificeerde experts, hulp via een call center en aftersalesdiensten.

Tags: , ,

Herhaalt de geschiedenis zich…Volkswagen test chauffeurs op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties