fbpx
bekeken: 2568 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Hamu opent vestiging Hattemerbroek

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 7 oktober 2019, 08:27

Leestijd: < 1 minuut

Grossiersgroep Hamu, Vrooam-lid en Full Fource-partner, opende afgelopen vrijdag tijdens een feestelijke huisshow, officieel zijn nieuwe vestiging in Hattemerbroek. Deze achtste vestiging van Hamu vervangt de vestiging in Epe.

Het team van eigenaar Hans Mulder ontving bij de opening ruim 600 gasten. Het nieuwe pand heeft een bebouwde oppervlakte van 3500 vierkante meter, dat door de twee verdiepingen ruim 5000 vierkante meter magazijn- en verkoopruimte oplevert. Naast het nieuw geopende pand is eveneens het nieuwe bandenhotel van de groep gevestigd. “Ik ben erg blij met deze ‘dubbele’ nieuwbouw in Hattemerbroek. Voor onze klanten kunnen we de beschikbaarheid van onderdelen en banden nog verder vergroten en ook onze eigen efficiency krijgt een positieve boost”, stelt Hans Mulder.

Werkplaatsconcepten

Hamu ondersteunt diverse werkplaatsconcepten, waaronder Bosch Car Service, Autocrew, Vakgarage en Autoprofijt. Hamu is een belangrijke bandendistributeur in de regio en mede daarom een partner van Inter-Sprint. Naast de bekende A-merken zijn onder andere de ‘eigen’ bandenmerken Viking en Landsail in de magazijnen ruim vertegenwoordigd. Tijdens de huisshow werd ook benadrukt dat de grossiersgroep voor het autobedrijf een rol kan spelen bij het adviseren en leveren van werkplaatsapparatuur.

Tags: , , , ,

Veranderen gaat niet vanzelfLKQ stoot merendeel Bulgaarse…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties