bekeken: 867 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Het branchejaar 2019 in 10 berichten

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 december 2019, 09:54

Leestijd: < 1 minuut

Het nieuwsjaar is bijna ten einde. Op de drempel van 2020 blikken we nog even terug op de items die het meest gelezen werden bij Aftersales Magazine. Wat 2020 ook aan nieuws in petto mag hebben, wij wensen u zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak een goed jaar toe.

De hoogste plek op het erepodium is weggelegd voor de combi RDW-Opel. Op maandagmiddag 21 augustus startte RDW de uitgifte van de nieuwe, tiende kentekenreeks. Opvallend: liefst 422 van de 999 eerste combinaties waren voor Opels. Daarmee was de importeur met afstand koploper. Kwestie van alert reageren of speelde er wat anders?

Ons op een na best gelezen bericht: Canadese onderzoekers hebben een brandstofcel ontwikkeld die een economisch rendabele oplossing zou zijn om elektrische voertuigen van stroom te voorzien.

1300 kilometer rijden met een auto van een klant, een distributieriem verkeerd monteren en de klant daarvoor laten opdraaien. Garage Stam uit Nieuwegein stond er medio maart gekleurd op, na onderzoek door tv-programma Radar naar een klacht. Goed voor een derde plek.

Onze nieuws top tien bestaat verder uit de volgende berichten.

Tesla stoot meer CO2 uit dan diesel

Ook Partspoint Group in Amerikaanse handen

Apk voor een tientje

Leaselabel voor de universeel

Gaat Duitse auto-industrie ten onder?

Michelin-dochter schudt bandenmarkt op

Jari Techniek opent tweede vestiging

Hoe wist Carlos Ghosn te…Column Jos Veldhuisen:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties