bekeken: 2828 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,58)

Heuver genomineerd voor Succes Award

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 februari 2012, 08:02

Leestijd: < 1 minuut

Heuver Bandengroothandel is genomineerd voor de Succes Award 2012, een mede door de Kamer van Koophandel (KvK) opgezette nieuwe nationale TV-prijs voor succesvolle Nederlandse ondernemers. Heuver is gekozen om mee te dingen naar de titel Meest Succesvolle Onderneming 2012.

“Wij waren helemaal niet met een dergelijke verkiezing bezig. Ineens kregen we te horen dat we via een voorselectie door de KvK in onze branche waren voorgedragen”, aldus Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel.

Er dingen meer dan 200 bedrijven uit diverse branches mee naar de Succes Award 2012. “In die strijd willen wij ons wel mengen. We treden als organisatie niet zo vaak op deze wijze naar voren, maar zijn wel zo zelfverzekerd dat we de handschoen oppakken. En natuurlijk zijn we gevleid. Kijk alleen maar naar de selectiecriteria die aan onze nominatie ten grondslag liggen”, zegt een trotse Heuver.

De strijd om de award wordt op RTL7 uitgezonden. “Dat is een unieke ervaring. Daarmee is eveneens duidelijk dat het publiek bij de titelverkiezing een belangrijke rol speelt. Men noemt het de nationale TV-prijs voor succesvolle ondernemers. Dat is best lastig om van jezelf te zeggen, dus is het goed dat anderen de einduitslag straks bepalen. Wij zijn al trots dat we de onafhankelijke nominatie op zak hebben.” Heuver is op 4 maart om 12.50 uur te zien in het programma De Succesfactor.

Heuver doet het online ook heel erg goed. Zo kende de webshop van de bandengroothandel in heel 2011 een verdubbeling van het aantal online bestellingen ten opzichte van 2010. Lees er hier alles over >>

Tags: , , , , , , , ,

I-Motive neemt…Glasgarant sluit 44 nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties