bekeken: 1779 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Hofland wordt Bosch First Supplier

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 11 april 2018, 08:47

Leestijd: 1 minuut

Full Fource-grossier Hofland Automaterialen uit Rotterdam wordt met alle vier vestigingen vanaf 1 mei aanstaande Bosch First Supplier.

De Hofland-bedrijven hebben, voorafgaand aan de overeenkomst met Bosch, al een deel van het leveringspakket omgezet naar Bosch-producten. Ook de klanten zijn daar al vertrouwd mee gemaakt. Verder zijn de eerste nieuwe Autocrew-vestigingen in de regio aangesteld.

Perspectief

“Wij zijn er uiteraard erg blij mee. Het biedt ons weer een nieuw perspectief en de mogelijkheid onze dienstverlening ten aanzien van werkplaatsconcepten uit te breiden. Vanaf 1 mei zullen we namelijk ook contracten met Bosch Car Service-bedrijven mogen afsluiten”, stelt Nicole van der Heiden, die samen met haar man René de vier grossiersvestigingen aanstuurt.

“We hebben ons ruim twee jaar voorbereid om deze stap te kunnen zetten. De eisen die Bosch aan een First Supplier-overeenkomst stelt, zijn pittig, maar dat weet je als je aan die samenwerking begint. Onze relatie met Bosch is overigens altijd goed geweest. We hebben dan ook al een groot aantal autobedrijven als klant die BIS-partner zijn.”

Tags: , , , ,

Tenneco neemt Federal-Mogul…Importrecord occasions Q1 2018
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties