fbpx
bekeken: 2320 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,80)

Hoge respons Oktoberfest VEAM

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 februari 2017, 15:13

Leestijd: < 1 minuut

De marketingactie Oktoberfest die Fource-grossier VEAM uit Heerenveen twee weken terug startte, heeft volgens directeur Menso Stel een onverwacht hoge respons gehad. “We gaan uit van 1.500 tot 2.000 mensen, maar dat moeten we misschien wel naar boven bijstellen.”

Het megafeest voor klanten en relaties van de grossiersgroep vindt zaterdag 14 oktober plaats op het TT-circuit in Assen, Dat is nog een eindje weg, maar sinds de aankondiging hebben al ruim vijfhonderd auto- en schadeherstelbedrijven zich aangemeld.

Vooral de selfie-actie loopt volgens Stel als een speer. “Autobedrijven die een leuke reactie met een foto van de auto van onze bezorgdienst sturen, krijgen een feestoutfit cadeau. Een paar reacties: ‘Leuk initiatief, we komen graag’, ‘WE ZIJN ERBIJ!!!’ en ‘Dit vinden we helemaal TOP’. Een schadebedrijf nam de Duitse kreet helemaal over: ‘WIR SIND DABEI !! SUPER TOLL !!!!’. En zo gaat het maar door”, aldus Stel – die zichzelf en zijn buitendienst al in de stijl van het Oktoberfest heeft aangekleed. 

Tags: , , ,

MobiliteitsRAI van 12 tot en…Explora importeur 3D…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties