bekeken: 1029 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Hoofdkantoor LKQ van Londen naar Zürich

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 oktober 2019, 12:01

Leestijd: 1 minuut

LKQ verhuist op een nog te bepalen moment zijn Europese hoofdkantoor van Londen naar Zürich. Er komen ongeveer zeventig mensen te werken.

Dat maakte ceo Arnd Franz deze week in Duitsland bekend in gesprekken met de vakpers. De aanstaande verplaatsing zou niets te maken hebben met Brexit, maar alles met de strategische keus voor een meer centrale positie in Europa. Naar een geschikte locatie in de Zwitserse stad wordt momenteel gezocht.

OE-onderdelen

Franz vertelde ook dat LKQ (moederbedrijf van onder meer Fource) een kans ziet ten aanzien van de distributie van OE-onderdelen. “De aftermarket verandert, dan doen zich nieuwe kansen voor”, aldus Franz. Een van de kansen is volgens hem de oprukkende digitalisering van de aftersales. De benodigde investeringen zijn voor een individueel, universeel autobedrijf best groot. Hier kan LKQ wellicht een rol in gaan spelen.

Tags: , , ,

Hitachi neemt belang in…Fiat Chrysler en PSA zetten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties