fbpx
bekeken: 721 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

IBIS zet 3M in de schijnwerpers

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 27 mei 2020, 10:33

Leestijd: < 1 minuut

3M is de eerste van een aantal partners die het schadeherstelcongres IBIS in de schijnwerpers zet, in aanloop naar het jubileumcongres op 19 en 20 november in Monaco. De twintigste editie van IBIS werd vanwege de coronacrisis verplaatst en zou oorspronkelijk in juni plaatsvinden.

In een YouTube-interview met Jason Mosely van IBIS zegt directeur David Schneider van 3M’s Automotive Aftermarket Division over het partnerschap met IBIS: “IBIS gaat onder meer over het samenbrengen van de juiste spelers en klanten om ervaringen en processen met elkaar te delen, en moeilijke vraagstukken aan te pakken terwijl de auto’s die de technici repareren zich ondertussen verder ontwikkelen.”

In het interview geeft Schneider voorbeelden van de innovaties die 3M gebracht heeft, zoals de PPS Series 2.0 wegwerpverfbekers, de blauwe schuurmaterialen en het Perfect-It One-Step poetsmiddel.

Corona

In het interview spreekt Schneider verder over 3M’s productie van persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de wereldwijde corona-pandemie, duurzaamheid en zijn wens jongeren te motiveren om te kiezen voor een baan in de schadeherstelbranche.

Boxo gereedschapswagensVrijstelling apk…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties