fbpx
bekeken: 1241 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Informatiebijeenkomst Automarkt Arnhem

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 3 november 2017, 08:27

Leestijd: < 1 minuut

Vooruitlopend op de start per 27 november houdt Automarkt Arnhem Gelredome komende maandag een informatiebijeenkomst. Doel is belangstellenden te informeren over de organisatie van de markt en bijbehorende processen.

gelredome-van-boven-met-autos-002De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 21.00 uur. Behalve organisator 4Export.nl zal ook Voertuig Documentatie Centrum (VDC) aanwezig zijn. Beide partijen gingen enkele weken geleden een samenwerking aan.

Oorspronkelijk was het plan om 6 november van start te gaan. Volgens de organisatie is echter “door het aanschuiven van nieuwe partners” en de noodzaak dat “alle processen optimaal op elkaar aansluiten” besloten tot drie weken verschuiving. Voertuiginbrengers kunnen aanleveren op de marktdag van 06.00 tot 08.00 uur. Ook vooraanvoer en stalling zijn mogelijk. Voor (uitsluitend zakelijke) kopers is de markt geopend van 09.00 tot 14.00 uur. Tickets zijn te koop vanaf 25 euro per auto.

Weeze

Alle financiële, administratieve en juridische zaken omtrent de onderlinge verkoop en export van voertuigen zijn op het terrein beschikbaar. Te denken valt aan RDW-uitvoer, douane, verzekeringen, BPM-teruggaaf en Duitse toelatingen (tijdelijk en permanent). VDC vervoert verkochte voertuigen met recht op rest-BPM vanaf de Gelredome naar zijn accommodatie in Weeze, nabij de Duits-Nederlandse grens. Volgens Automarkt-manager Bastiaan Bakker is inmiddels “een behoorlijk aantal” tickets verkocht, aan alle denkbare branchepartijen.

Tags: , , , , ,

ABS: niet complex of…Ionity bouwt Europees…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties