bekeken: 755 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Innovam en DTC samen in marketingtrainingen

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 24 april 2019, 13:07

Leestijd: < 1 minuut

Innovam en DTC Media starten een nieuw label voor marketingtrainingen voor de automotive: Automotive Marketing Professionals.

Gezamenlijk gaan beide partijen online marketingopleidingen ontwikkelen voor iedereen die direct óf indirect betrokken is bij de online marketingwerkzaamheden van een merkdealer, universeel autobedrijf, schadeherstelbedrijf of andere automotive organisatie.

Online

Online marketing wordt steeds belangrijker nu een generatie opgroeit die zich niet alleen online oriënteert, maar ook in toenemende mate online koopt. Automotive Marketing Professionals ontwikkelt drie verschillende trainingen die online marketing in de organisatie verankeren en de klant zo vroeg mogelijk in zijn keuzeproces bereiken. De trainingen zijn gericht op zowel marketeers als verkopers, managers en directieleden.

Drie niveaus

De eerste is de Basic-training, gericht op startende online marketeers en verkopers die al werkzaam zijn in de automotive, of dat van plan zijn. De tweede is de Advanced-training, voor de meer ervaren online marketeers en verkopers. De Managing-training is bedoeld voor managers en directieleden. Deze wordt aangeboden onder de naam Managing Automotive Marketing Professionals.

De Basic-training gaat in juni van dit jaar van start. De Advanced- en Managing-training zijn nog in ontwikkeling, en komen later dit jaar beschikbaar.

Tags: , , , ,

Gemiddelde leeftijd sloopauto…Quatrac Pro: compromis der…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties