bekeken: 729 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Start inschrijving Smartrepair Hersteller 2019

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 januari 2019, 09:56

Leestijd: < 1 minuut

De organisatie van de verkiezing Smartrepair Hersteller van het jaar heeft de inschrijving geopend. De prijsuitreiking is op 8 mei. De winnaar kan rekenen op eeuwige roem en een geldbedrag.

Net als in voorgaande jaren wordt de wedstrijd georganiseerd door Duurzaam Repareren, in samenwerking met het VOC-opleidingscentrum en de kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders. De initiatiefnemers roepen schadeherstelbedrijven, ketens en dealerbedrijven op om hun beste monteur af te vaardigen. Ze krijgen een toetsing door VOC-experts; op de finaledag wordt de winnaar bekend gemaakt, in De Tinfabriek in Naarden.

Smartrepair

De wedstrijd heeft als doel smartrepair te promoten en in het verlengde daarvan het bedrijf, de keten of de holding. Hoewel een wedstrijd doorgaans draait om winnen, is volgens de organisatie alleen al een plek in de deelnemerslijst een bevestiging van professionaliteit. Duurzaam Repareren toetst bedrijven zoals bandenbedrijven, garages, schadeherstellers en glasherstellers die professionele reparaties van voertuigen op een duurzame manier uitvoeren.

De editie van 2018 werd gewonnen door Ferdi Petrus, werkzaam bij Autoschade Service Vermaire in Haarlem.

Tags: , , ,

Goede resultaten Hella…Interclassics Maastricht trekt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties