fbpx
bekeken: 1042 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,56)

Inter-Tyre promobus ondersteunt online bestellen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 oktober 2016, 10:04

Leestijd: < 1 minuut

Wielendistributeur Inter-Tyre heeft een gelikte promotiebus ingericht. Op een presentatiewand, over de gehele lengte van de bus, worden de verschillende merken gepresenteerd. Naast de presentatiewand zijn ook alle extra (montage)onderdelen aanwezig voor een totale productpresentatie.

Volgens Inter-Tyre kan deze promotiebus, ter ondersteuning bij het online bestellen, een belangrijke rol spelen bij het kiezen tussen alle merken en typen. “Het inkopen van wielen is vaak op persoonlijke voorkeuren gebaseerd en het fysiek kunnen beoordelen van de wielen is een extra service die kan helpen bij het bepalen van de beste inkoopstrategie. Natuurlijk past het gehele assortiment niet in één bus maar het geeft wel een goed beeld van het totale aanbod. Het assortiment in de bus zal dan ook regelmatig wijzigen waarbij zeker de nieuwe wielen veel aandacht zullen krijgen.”

Inter-Tyre zal met de promotiebus op (huis)beurzen en automotive gerelateerde evenementen aanwezig zijn maar ook bij bedrijfsbezoeken zal de bus veelvuldig ingezet gaan worden. Op deze manier kan in heel Nederland op locatie een goed beeld gegeven worden van de belangrijkste productlijnen en diensten die Inter-Tyre te bieden heeft.

Tags: , ,

Europese actie rond nieuwe…Apple schroeft ambitie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties