bekeken: 2997 x
Waardeer dit artikel:
628 votes, average: 2,58 out of 5628 votes, average: 2,58 out of 5628 votes, average: 2,58 out of 5628 votes, average: 2,58 out of 5628 votes, average: 2,58 out of 5
(2,58)
(Inloggen is vereist)

Internationale banden-award voor Hankook

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 februari 2011, 10:31

Leestijd: 1 minuut

Tijdens de elfde jaarlijkse bijeenkomst The Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence in Keulen heeft Hankook de award gewonnen voor Fabrikant van het Jaar. Zij krijgt de prijs onder andere voor haar sterke financiële groei en voor de aanzienlijke investeringen in productie-installaties en technieken.

Maar er zijn meer winnaars. Zo heeft Goodyear voor haar Ice winterbanden de technologie-award gekregen. Deze band is speciaal ontworpen voor onder meer de zeer extreme situaties tijdens de strenge winters in de Noorse landen.

Yokohama is in de prijzen gevallen voor de beste milieu-initiatieven. Het bedrijf onderneemt actie naar het terugdringen van de milieubelasting op en rondom haar bedrijfslocaties. Ook dringt zijn de negatieve effecten voor het milieu terug bij de bandenproductie, bijvoorbeeld door door het gebruik van natuurlijk rubber en minerale hulpbronnen.

Tijdens de uitreiking zijn ook Reosense met de innovatieprijs en Allma als beste leverancier gehuldigd.

Tags: , , , , , ,

Locatiegebonden acties voor…Delphi komt met EV-sirene
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties