bekeken: 1138 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Jaap Geertman terug bij W&D consultants

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 3 september 2019, 11:24

Leestijd: < 1 minuut

Jaap Geertman keert terug bij automotive adviesbureau W&D consultants, waar hij als senior consultant het team komt versterken. De 49-jarige Geertman werkte er al tussen 2001 en 2007.

Destijds richtte hij zich bij W&D op verbeterprogramma’s voor importeurs en dealerbedrijven. Daarna breidde hij zijn ervaring en expertise uit bij verschillende bedrijven in de automotive. Na functies bij Heiwegen en internationaal adviesbureau MSX trad hij in dienst bij Louwman. Daar specialiseerde hij zich de afgelopen tien jaar in dealerprogramma’s voor rendement, klant- en medewerkerstevredenheid.

Terug op het oude nest trekt Geertman deze lijn door. Hij gaat zich met name bezig houden met ontwikkelprogramma’s. “Jaap heeft ruime ervaring met zowel wholesale als retail. Ik heb eerder met hem gewerkt en we hebben altijd contact gehouden, dus de keuze was niet moeilijk”, zegt Remco de Vette, directeur-eigenaar van W&D consultants.

Concentratiebeweging

Traditionele verdien- en organisatiemodellen staan volgens De Vette stevig onder druk. “De toekomst wordt steeds minder voorspelbaar. Daarnaast zorgt de concentratiebeweging in de branche voor grotere organisaties, met meer managementlagen, meer interne connecties en veel meer noodzaak tot samenwerking en communicatie tussen afdelingen en medewerkers. Organisaties zijn complexer geworden. Steeds meer partijen kloppen bij ons aan, dus we breiden ons team graag uit met een senior consultant.”

Tags: , ,

5 miljoen euro voor slimme…Fource breidt lijn WD-40 uit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties