fbpx
bekeken: 2271 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Jaco Vink directeur van Inqar

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 28 augustus 2018, 15:55

Leestijd: < 1 minuut

Franchiseorganisatie Inqar Autoverhuur & Shortlease heeft Jaco Vink aangesteld als nieuwe directeur. Daarmee is hij de opvolger van de huidige ad-interim directie, Tom Gunther. Vink start per 1 september.

Franchiseformule Inqar is een autoverhuurnetwerk met 29 vestigingen in Nederland en een vloot van ruim drieduizend voertuigen. Dit jaar is de formule verzelfstandigd en hebben de ondernemers zich verenigd in een coöperatie. Tom Gunther heeft het overnameproces begeleid en tijdelijk de aansturing van de franchiseorganisatie voor zijn rekening genomen. Met de aanstelling van Vink ligt de focus voor de aankomende jaren dan ook op verdere groei van netwerk en vloot.

Flexibiliteit

Vink (links op de foto) heeft ruime franchise-ervaring in de automotive branche. Zo stuurde hij een  franchiseorganisatie aan toen hij bij Bovag eindverantwoordelijk was voor de aangesloten autoverhuurbedrijven. De laatste jaren was Vink automotive ondernemer in het buitenland.  Vink omschrijft Inqar als “een uitdagende club van ondernemers met veel potentieel. De mobiliteitsbranche vraagt steeds meer om flexibiliteit en creativiteit. Inqar gaat daar een relevante rol in spelen.”

Tags: , , , , ,

Telefonische hulplijn op…"Beeld dat aantal schades hard…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Gert Kiks: 29 augustus 2018 om 11:14

Jaco, van harte gefeliciteerd. Welcome back!

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties