fbpx
bekeken: 1161 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Jaguar Land Rover past netwerk Limburg aan

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 15 januari 2019, 09:49

Leestijd: < 1 minuut

Porsche Groep Zuid (PGZ) en Jaguar Land Rover dealer The Adventure uit ‘s-Hertogenbosch starten per 1 maart 2019 met sales & service voor Jaguar en Land Rover in de regio Limburg. Dat doen ze onder de naam Jaguar Land Rover Maastricht.

De huidige Jaguar Land Rover partner ‘De Uiver’ gaat alleen de service activiteiten voor de merken Jaguar en Land Rover voortzetten vanuit de huidige vestiging in Doenrade. Jaguar Land Rover Maastricht zal tot de oplevering van de nieuw te realiseren vestiging op Maastricht-Airport haar activiteiten starten vanuit een naastgelegen tijdelijke locatie aan de Afrikalaan.

Verbouwing

‘De Uiver’ was jaren officieel Jaguar Land Rover dealer in de regio. Directeur Ralf Feijts: “Wij zullen de serviceactiviteiten voortzetten op de vertrouwde locatie aan de Provincialeweg Noord 85-87 te Doenrade. In 2019 starten wij met de verbouwing van ons huidige pand.” Luc Vanderfeesten, mede-eigenaar van PGZ: “Met Jaguar en Land Rover voegen we twee prachtige merken toe die perfect passen bij onze manier van werken.”

Tags: , , , ,

Afzet Fastned verdrievoudigt…Samenwerking Movemove en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties