bekeken: 1527 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

JN Testapparatuur neemt BSI gasdetectors over

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 19 juli 2018, 12:58

Leestijd: 1 minuut

JN Testapparatuur neemt per 24 juli 2018 het fabriceren, repareren en certificeren van BSI gasdetectors over van BSI Medemblik. De specialist in apk-werkplaatsequipment spreekt van “een waardevolle aanvulling op ons assortiment.”

jnt-bsiDe beide eigenaren (en enige medewerkers) van Bears Safety Instruments beëindigen binnenkort, na 35 jaar, hun werkzaamheden. Die kwamen neer op in-huis assemblage van ingekochte materialen, alsmede de verkoop en distributie. “We zijn min of meer toevallig met elkaar in contact gekomen”, zegt technisch directeur Marco van den Hoorn van JNT. “De timing was goed, want sinds 20 mei is een apparaat voor LPG-, CNG- of LNG-gaslekkage verplicht voor alle apk-erkenningen. Detectie kan ook met een 4-gas-tester, maar dat is bepaald niet de makkelijkste en de snelste weg.” Met de gaslektesters van BSI zegt JNT klanten een effectievere oplossing te bieden.

LPG-sensor

Veel gasdetectors zijn geleverd en gecertificeerd met een LPG-sensor. Voor een meerprijs kan JNT hem ook gecombineerd certificeren voor LPG, CNG en LNG conform de apk-richtlijn. JNT – ruim dertien jaar opgezet door Jan Nijboer – berekent dit jaar dezelfde prijzen voor de klanten als BSI heeft gedaan.

Tags: , , ,

Autowereld.nl toont label 100%…AAS Zutphen neemt AAS Jansen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties