fbpx
bekeken: 634 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Joost Dekkers algemeen directeur Opel Nederland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 september 2020, 13:59

Leestijd: < 1 minuut

Joost Dekkers (43, foto rechts) volgt per 1 november Sander Jansen op als algemeen directeur bij Opel Nederland. Jansen (37, foto links) zet zijn carrière internationaal voort als hoofd sales bij Opel/Vauxhall Europe.

Joost Dekkers is nu nog director B2B & Used Cars binnen Groupe PSA Nederland. Op deze positie is hij sinds juni 2019 verantwoordelijk voor de zakelijke markt en remarketing in Nederland voor Citroën, DS Automobiles, Peugeot en Opel. Voor zijn werkzaamheden bij Groupe PSA Nederland was Dekkers jarenlang actief in de leasebranche. Zo werkte hij onder meer elf jaar voor Alphabet Nederland in verschillende managementfuncties en was hij commercieel directeur bij Business Lease.

Innovaties voor iedereen

Dekkers: “Ik zie er naar uit om samen met het team van Opel Nederland en het Opel dealernetwerk de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het merk. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het succes van Opel verder uit te bouwen. Met de recent gelanceerde Mokka als lichtend voorbeeld van hoe ons merk het komende decennium de toon zal zetten op het gebied van design en technologie. Het bereikbaar maken van innovaties voor iedereen blijft het credo van Opel. Dat geldt ook voor elektrificatie en het feit dat wij per 2024 van elk model een geëlektrificeerde variant in het aanbod zullen hebben.”

Door de nieuwe functie van Joost Dekkers is de functie van directeur B2B & Used Cars binnen Groupe PSA Nederland vacant.

VZR: Autoregeling is uit de…Biodiesel zonder de…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties