bekeken: 773 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Jos van der Voort in salesteam EPS Automotive

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 november 2019, 17:42

Leestijd: 1 minuut

EPS Automotive heeft met ingang van 1 november haar salesteam uitgebreid met Jos van der Voort. In de rol van Business Development Manager gaat hij zich richten op nieuwe omzet en het uitbreiden van samenwerkingen met bestaande relaties.

Van der Voort werkt sinds 35 jaar in de automotive sector. Zo was hij negentien jaar accountmanager bij Doyen Auto. De afgelopen twee jaar zette hij als Regional Business Manager een Nederlands distributienetwerk op voor acculeverancier Platinum. Met zijn komst wil de EPS-leiding – Marcel en Jeroen Blankestijn – “de volgende stap zetten in de verdere ontwikkeling van EPS Automotive en NL Autoparts.”

EPS Automotive profileert zich als een onafhankelijk leverancier van automaterialen en truckonderdelen. Klanten zijn onder meer grossiers, merkspecialisten, truckdealers, truck- en trailerreparatiebedrijven, grossiers en producenten van truckonderdelen. In de afgelopen vier jaar heeft EPS Automotive zich naar eigen zeggen ontwikkeld van een remmenspecialist tot een totaalleverancier.

Tags: , , , ,

Autoweek: Continental beste…Banden in beweging
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties