fbpx
bekeken: 3891 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,69)

Jury kiest drie finalisten Bovag-verkiezing

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 21 augustus 2012, 08:24

Leestijd: < 1 minuut

De drie finalisten van de zesde verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2012-2013 zijn gekozen uit de tien kanshebbers. Autobedrijf Marco van Beek uit Steenwijkerwold, Hommel Occasions uit Etten-Leur en Garage Van Altena uit Hilversum staan op 2 oktober in de finale in congreslocatie 1931 in Den Bosch.

“Alle drie de bedrijven onderscheiden zich van hun collega’s door een sterke toekomstvisie. Gerichte plannen en bezig zijn met klantloyaliteit maken dat deze bedrijven de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan”, aldus Oskar Bronsgeest van W&D Consultants namens de jury.

Hoe voelt dat nou?

Marco van Beek (Bosch Car Service) over zijn nominatie: “Alles valt in mijn bedrijf, na vier jaar keihard werken, op z’n plaats. Ik zie deze finaleplaats dan ook als een mooie bevestiging voor mij en mijn team dat we de goede koers te pakken hebben.”

Patrick Hommel is al jaren bezig om klanten op allerlei manieren te binden: “We zijn dan ook enorm trots hoe klanten en collega autobedrijven over ons denken. De reacties zijn echt waanzinnig leuk. We voelen ons nu al winnaar om bij de top drie van Nederland te horen.”

Garage Van Altena sloot zich onlangs nog aan bij de onderhoudsformule James Autoservice. “Dat heeft nu zeker in ons voordeel gewerkt. Deze plaats in de finale zien we dan ook als beloning en als volgende stap in de professionalisering van ons bedrijf.”

Tags: , , , , , ,

Nieuw: MK1 Automotive,…Zes nieuwe Profile Tyrecenters
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties