bekeken: 2402 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,54)

Kardol start met Mitsubishi Nijmegen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 september 2016, 09:18

Leestijd: < 1 minuut

Kardol Autobedrijf opent uiterlijk 1 november een Mitsubishi-vestiging in Nijmegen. De onderneming krijgt daarmee een tweede locatie, naast haar hoofdvestiging in Tiel. In het nieuwe pand, dat momenteel wordt verbouwd, zat voorheen occasiondealer Vaartland.

Het dealerschap in de Waalstad kwam vrij nadat Wassink Autogroep in juni jl. werd opgezegd door de importeur. Wassink was ook Mitsubishi-dealer voor Arnhem en Boxmeer. Directeur Jeroen Kardol bestudeert momenteel in overleg met de importeur de mogelijkheden om eveneens in Arnhem te openen.

Op de locatie-Nijmegen komen drie mensen te werken: een monteur, een verkoper en een receptionist/serviceadviseur. Alle vacatures staan overigens nog open. De werkplaats start met twee bruggen. Kardol heeft in Tiel dertien mensen in dienst. Behalve van Mitsubishi is het bedrijf daar ook dealer van SsangYong. Daarnaast is de onderneming merkspecialist in Land Rover en Jeep en voert ze de werkplaatsformule James Auto & Service en het verhuurconcept Autohopper.

Tags: , , , , , ,

Partsdirecteur Pon leidt VW…Klei Tyres door als importeur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties