bekeken: 661 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Kavo lanceert online shop en klantenportaal

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 juni 2020, 12:20

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelenleverancier Kavo Parts heeft in zijn nieuwe e-catalogus twee functionaliteiten toegevoegd voor klanten: een online shop en een klantenportaal. Klanten kunnen na het aanmaken van een account eenvoudig alle onderdelen online kopen, per grote stock order of per individuele referentie.

“Het is een extra service voor onze klanten. De portal en shop zijn gebruiksvriendelijk, transparant en brengen alle benodigde features en informatie samen in één digitale klantomgeving”, aldus Peter Bloemberg, directeur sales en marketing. “Het is zeker geen vervanging voor onze standaard service, waar we om geprezen worden. We gaan met de tijd mee en maken het onze klanten graag makkelijker.”

Makkelijk, duidelijk

De nieuwe e-catalogus, inclusief portaal en online shop, heeft een compleet nieuw design en een makkelijke, duidelijke navigatie. De zoekmethoden zijn hetzelfde gebleven. “Onze uitgebreide database met alle OE- en autogegevens is de basis van ons bedrijf en maakt het voor klanten mogelijk om snel het juiste onderdeel voor de juiste auto te vinden”, aldus Peter Bloemberg.

ALD Flex biedt flexibele…Voertuiggarantie vergroot…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties