bekeken: 1548 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,69)

Kawe importeur Triscan

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 juli 2016, 08:44

Leestijd: < 1 minuut

Kawe Rem en Frictie zal vanaf 1 juli als importeur van Triscan actief worden. Als eerste lijn van deze Deense leverancier is gekozen voor stuurdelen. Later dit jaar zullen andere lijnen volgen. Dabeko is de eerste grossier waar de Triscan-stuurdelen verkrijgbaar zijn. Nog voor de officiële introductie is men hier reeds overgestapt op Triscan.

Dabeko viert namelijk 30 juni aanstaande de feestelijke opening van het nieuwe Dabeko Groningen pand. Op deze nieuwe plek worden de twee bestaande vestigingen samengevoegd. “Nog voor de opening wilde het Dabeko team dat we de inrichting voor deze productlijn afgerond zouden hebben, zodat deze hier gepresenteerd kon worden aan de bezoekers. Dat was nog even een uitdaging, maar het is inmiddels mooi op tijd gerealiseerd en op dit moment worden de overige vier vestigingen van Dabeko ingericht.”

Stuurdelen

Kawe was een van de eerste leveranciers van Dabeko en deze samenwerking is de laatste tijd alleen maar sterker geworden. Met name de overname van Delftechniek heeft de samenwerking een extra impuls gegeven. Het stuurdelenproject is daarvan een voorbeeld.

In de vijf Dabeko-vestigingen werden tot nu toe verschillende merken aangeboden aan de klanten. Nu wordt deze lijn geharmoniseerd en zal Triscan als hoofdlijn worden gevoerd in alle vestigingen. Gezien de zeer competitieve prijsstelling, de bijzonder brede range en de hoge kwaliteit is deze lijn geschikt om zowel de huidige A-merken als de budgetmerken te vervangen.

Deense connectie

Voor de Deense fabrikant van remzadels Budweg, vervult Kawe al meer dan 30 jaar de rol van exclusief importeur. En ook OJD, leverancier van rem-montagesets en slijtage-indicatoren, komt uit hetzelfde land.

“Triscan blinkt uit door hun methodische en perfectionistische aanpak. Zo is hun range van alle lijnen die ze voeren completer dan die van de competitie, omdat ze heel snel onderdelen voor nieuwe voertuigen opnemen. En daarnaast is hun productdata en -documentatie van absoluut topniveau. Met Triscan bieden we straks adnerhalf miljoen voertuigverbindingen op de stuurdelenrange: een vervijfvoudiging van het huidige aantal. Met deze stap kunnen we vanaf 1 juli de meest uitgebreide documentatie in de Benelux-markt bieden”, vertelt Niels Kogelman, de verantwoordelijke productmanager.

Tags: , , , , , ,

Sauber verkoopt zijn Formule…Automotive Ronald Morien gaat…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties