bekeken: 1411 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Kawe, Kavo Parts, NRF op Automechanika Dubai

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 april 2017, 08:29

Leestijd: < 1 minuut

Drie Nederlandse aftermarketleveranciers staan van 7 t/m 9 mei met een gezamenlijke stand op de Automechanika Dubai: Kawe, Kavo Parts en NRF. Dit Holland House krijgt een ‘oranje’ uitstraling, met ruime aandacht voor de eigen identiteiten van de drie partners.

Met ruim tweeduizend exposanten is Automechanika Dubai de grootste en snelst groeiende internationale aftermarketbeurs voor Afrika en het Midden-Oosten. “Belangrijke groeimarkten voor alle drie de organisaties”, zegt Jeroen Beterams, marketingmanager bij NRF. “De beurs in Dubai biedt een perfect platform om ons internationaal verder op de kaart te zetten.”

Grootser

Peter Bloemberg, sales- en marketingdirecteur bij Kavo Parts wijst erop dat het trio, door de handen ineen te slaan, grootser kan uitpakken tegen minder kosten. “Een prachtig voorbeeld van 1+1=3.” Kawe exposeert voor de zevende maal op ‘Dubai’. De beurs in het emiraat fungeert als pilot, maar een tweede gezamenlijke deelname is al gepland. Kawe-ceo Alvin de Weerd: “In oktober verschijnt het Holland House op Equip Auto n Parijs. Hieraan zullen naast Kawe, Kavo Parts en NRF ook Eurol en Ganzeboom deelnemen.”

Tags: , , , ,

Alle PGA-schadebedrijven…Partspoint verkoopt AD België…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties