bekeken: 639 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Kawe: ook sensoren en gasveren van Triscan

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 november 2019, 12:26

Leestijd: < 1 minuut

Kawe Rem- & Frictietechniek breidt zijn Triscan-range uit. Behalve de stuurdelen en wiellagers (sinds 2016) importeert Kawe voortaan ook de sensoren en gasveren van deze Deense producent.

Sensoren zijn volgens Kawe-directeur Alvin de Weerd de snelst groeiende lijn op de Nederlandse vervangingsmarkt. “Vier jaar geleden stonden ze wat omzet betreft niet eens in de top-tien. Maar inmiddels is dat de vierde plek en de rek is er nog niet uit.” Parallel aan de opmars van elektrische auto’s en de steeds bredere reguliere toepassing (parkeerfuncties, luchtmassameter) stijgt ook de aftermarketvraag naar deze onderdelen.

Toegankelijkheid

Het Triscan-programma onderscheidt zich volgens Kawe in zijn breedte en toegankelijkheid. De sensoren zijn verpakt in één kleur en bieden met een uniforme nummering circa negentig procent marktdekking. “Bij andere aanbieders moet je minimaal vijf leveranciers combineren om tot hetzelfde aanbod op de plank te hebben”, zegt Antoine Jagers, senior product manager. De range van de Deense onderneming omvat zo’n 2400 referenties, waarvan Kawe er 1300 op voorraad neemt. Voor de resterende, minder courante 1100 toepassingen biedt Kawe een express-service met overnight levering binnen 24 uur. Deze lijn zal in januari beschikbaar zijn.

Gasveren

Overigens gaat Kawe ook de gasveren van Triscan opnemen in zijn aanbod. Deze zullen in de loop van november vanuit Raalte leverbaar zijn. Zowel de autospecifieke als universele gasveren zijn beschikbaar.

Triscan voorziet de onafhankelijke vervangingsmarkt van auto-onderdelen die in eigen huis zijn ontwikkeld en vervaardigd. Verkoop binnen de 35 Europese afzetmarkten gebeurt door exclusief aangestelde distributeurs.

Tags: , , , ,

Onderzoek naar slagkracht…Hanneke (25) is directeur én…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties