fbpx
bekeken: 1074 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Kees Jans in RvC Multitankcard

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 22 mei 2018, 09:52

Leestijd: < 1 minuut

Bij Multitankcard, aanbieder van mobiliteitspassen, neemt cto Kees Jans (59) van RFS Holland per 1 juni zitting in de raad van commissarissen. Met Jacques Hoendervangers (Loyalty Management Nederland) en Hans Brand (ex-Brocacef) zal Jans toezicht houden op de koers en strategie.

Jans wil Multitankcard ondersteunen bij de lopende transformatie van tank- naar mobiliteitspas. Hij noemt de dienstverlener “een platform waarop vele vormen van transport samenkomen. Ik lever graag mijn bijdrage om deze te koppelen aan een pas die deze modaliteiten ontsluit.”

Kees Jans brengt ruim 35 jaar IT-ervaring in. Van 1988 tot 2014 bekleedde hij diverse functies bij Schiphol, van 2002 tot 2014 was hij CIO bij de luchthaven. In 2014 trad hij als IT Director in dienst van RFS Holland Holding BV, eigenaar van onder meer Wehkamp. Sinds 2016 vervult hij daar de rol van Chief Technology Officer. In die hoedanigheid is Jans onder meer verantwoordelijk voor de digitale transformatie van de online retailer.

Sinds vorig jaar richt Mtc zich op het aanbieden van complete mobiliteit, in plaats van tankpassen alleen. Zo heeft het bedrijf eerder dit jaar met Movemove een oplossing in de markt gezet waarmee ondernemers kunnen reizen met naar believen auto, trein, taxi of OV-fiets.

Tags: , ,

Herrik van der Gaag directeur…Poepe sluit zich aan bij AHG
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties