bekeken: 717 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Kia neemt private-leaseauto terug bij baanverlies

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 8 juni 2020, 13:35

Leestijd: < 1 minuut

Onder de noemer Move Together neemt Kia bij klanten voor privélease die onverhoopt baanverlies lijden de auto terug. – zonder sanctie. Dat moet gegadigden over de streep trekken.

Bij het merk worden de Picanto, Stonic, Ceed en Niro het meest door particulieren geleaset. Juist in deze periode neemt volgens Kia de interesse in private lease toe: veel Nederlanders reizen liever per auto dan bijvoorbeeld met het openbaar vervoer. Tegelijkertijd zijn de tijden financieel onzeker. Move Together voegt aan de bestaande Kia-zekerheden een ‘garantie op de private-leaserijder’ toe. Doen zich onverwacht financiële problemen voor bij de particulier, dan neemt de importeur het voertuig “eenvoudigweg” terug.

Voorwaarden

Wel gelden enkele voorwaarden. Zo moet op basis van schriftelijke stukken worden bewezen dat sprake is van gedwongen ontslag. Een nieuwe inkomenstoets dient uit te wijzen dat het leasebedrag niet meer valt te betalen. De resterende duur van de leaseperiode moet minimaal twaalf maanden zijn. Wie voldoet aan alle voorwaarden is Kia Autolease geen opzeggingsvergoeding verschuldigd. Een eventueel aanvullend bedrag voor meer kilometers dient wél te worden betaald.

Condor mobiele hefwagen voor…Ames eerste VW-dealer met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties