bekeken: 998 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Kneppers Autobedrijf merkspecialist Toyota

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 februari 2020, 10:08

Leestijd: < 1 minuut

Kneppers Autobedrijf in Zoetermeer is toegetreden tot het samenwerkingsverband Vetos. Daarmee komt de teller bij de Verenigde Toyota Specialisten op 23. Afgelopen jaar groeide het netwerk met vier leden.

“We bouwen het netwerk gestaag uit, zonder dat we onszelf een bepaalde eindomvang of -jaar opleggen”, zegt Vetos-formulemanager Raymond Crezee. “Hier en daar zijn we alweer bezig met nieuwe toetreders, maar het is de kwaliteit die telt.”

Kneppers bestaat al sinds de jaren zestig en is behalve een Bovag Onafhankelijk Autobedrijf ook dealer van Honda en Mitsubishi, en servicedealer van Daihatsu. Samenwerking met Vetos is een manier om krachten te bundelen en kennis te vergroten, zegt eigenaar Richard Kneppers (foto, links). “Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van Japanse auto’s. Veel Toyota-rijders wisten de weg naar ons al te vinden. Uitbreiding naar Vetos was daarom een logische stap. Wij kunnen onze klanten nu ook meer bieden op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s.”

Adviesbeleid

Vetos voert een gezamenlijk adviesbeleid voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales en uitstraling. Vastgelegd zijn zaken als bedrijfsvoering (Bovag-lid), klantbehandeling en up-to-date kennis van de monteurs.

Tags: , ,

Sterk in het merkOpnieuw meer studenten schade…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties