bekeken: 1468 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Koppeling Driver en Servicebook

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 juli 2017, 15:25

Leestijd: < 1 minuut

Het garagesoftwarepakket Driver, eigendom van ict-specialist Mivar Group, is per direct gekoppeld aan het digitale onderhoudsboekje Servicebook. Met factuurgegevens uit Driver genereert de Servicebook-app een actueel overzicht dat de papieren onderhoudsboekjes vervangt.

Dankzij de koppeling biedt Driver aangesloten garagehouders en hun klanten inzicht in de onderhoudshistorie en het serviceplan van hun auto’s. Geautomatiseerde pushberichten herinneren de klant aan de apk en onderhoudsbeurten. Via de app kan de eindgebruiker vervolgens direct een werkplaatsafspraak maken.

Voor de herkenbaarheid is de Servicebook-app beschikbaar in de huisstijl van de aangesloten autobedrijven of garageformules. Directeur Amin Adjroud zegt binnen afzienbare termijn met nog enkele andere automotive dienstverleners te koppelen. “Gesprekken daarover zijn in een afrondend stadium.” Adjroud legde vorige week beslag op de url servicebook.nl, die lange tijd elders in bezit was. Mivargroup, het bedrijf achter Driver, faciliteert al bijna twintig jaar de automatisering van autobedrijven.

servicebook-2

Tags: , , ,

Proef Bosch en Daimler…LKQ Europe neemt Car Systems…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties