bekeken: 1912 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,57)

Koppeling garagepakket Automaat en Servicebook

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 juni 2016, 13:27

Leestijd: < 1 minuut

Dankzij een koppeling kunnen universele garagebedrijven die gebruikmaken van het IT-programma Automaat voortaan hun factuurgegevens doorsturen naar de app Servicebook. Op die manier ontstaat volgens beide partners een up-to-date digitaal onderhoudsboekje.

Servicebook is een merkonafhankelijke aftersalestool, beschikbaar in de huisstijl van het eigen autobedrijf of ketenformule. Het is ontwikkeld als middel om beter op de klantbehoefte in te spelen. Zo kan het autobedrijf gerichte acties en aanbiedingen genereren op basis van het serviceplan. Verder herinnert de app de eindgebruiker aan de APK en de onderhoudsbeurten. Vanuit het serviceplan kan de klant rechtstreeks een werkplaatsafspraak maken bij zijn garage en de onderhoudshistorie van het eigen voertuig inzien.

Met Automaat is een pilot doorlopen die heeft geresulteerd in een definitieve samenwerking. Erik Wieberdink, programmeur bij leverancier CSW Software, stelt dat de koppeling “zowel onze klanten als de klanten van de garagebedrijven voordeel biedt.” Ook zou de klantenbinding sterker worden. Servicebook is overigens een van de gegadigden voor de donderdag 23 juni uit te reiken Dave Bebelaar Award.

Tags: , , ,

Volkswagen-CEO Müller…Vestigingsmanagers terug bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties