bekeken: 739 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Met korting naar TU Automotive

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 11 oktober 2018, 11:46

Leestijd: < 1 minuut

Elke dag is er nieuws over de connected car, hoewel het onderwerp onder medewerkers van het autobedrijf nog niet echt leeft. Dat de industrie er duidelijk wel mee bezig is, is dan ook het bestaansrecht van het congres TU Automotive, dat op 30 en 31 oktober plaatsvindt in München.

Onder de sprekers zijn vooraanstaande namen uit de wereld van de autofabricage. Om er een paar te noemen: senior vicepresident digitale producten en diensten van BMW Dieter May, hoofd connectiviteit Sebastian Lasek van Skoda en hoofd van UX Design Paris Tanje Neubert namens de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi.

Onderwerpen

Belangrijke congresonderwerpen zijn; nieuwe verdienmodellen en connectiviteit, het toenemende belang van fleetownership, de ommezwaai naar elektrische mobiliteit en, steeds belangrijker, de rol die start-ups uit de tech-sector voor de mobiliteitssector spelen. Ook is er een compacte beursvloer waar een dertigtal gespecialiseerde standhouders hun services rond de connected car tonen.

Kortingscode

TU Automotive geen goedkope aangelegenheid, maar wie tijdens de inschrijving de kortingscode ASM100 gebruikt pakt in ieder geval een voordeeltje mee. Aftersales magazine is mediapartner van TU Automotive en zal voor diegenen die niet naar München afreizen uiteraard verslag doen van het event.

Tags: , ,

Leaseplan zet beursgang niet…Govers Automaterialen naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties