fbpx
bekeken: 3980 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,66)

Kuhne introduceert Budget Master

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 februari 2013, 13:21

Leestijd: < 1 minuut

Kühne Automotive komt met een antwoord op de groeiende vraag van grossiers en garagebedrijven naar een value for money onderdelenaanbod. Het bedrijf lanceert hiervoor Budget Master.

“Bij de huidige marktomstandigheden speelt voor de werkplaatsklant de prijs een steeds grotere rol. Pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid blijven ondanks de prijsdruk voor het garagebedrijf belangrijke factoren bij de keuze voor onderdelen. Budget Master is een alternatief voor a-merken producten”, aldus Kühne over de introductie van haar nieuwe concept.

Budget Master bestaat tijdens de introductie uit Inter Motor bobines, uitlaatdelen en katalysatoren van Klarius en Ruville waterpompen en wiellagers. Daarnaast behoren ook de wiellagers van SKF tot de voorraad, net als Valeo Classic, remblokken, 4P kits, koppelingen, starters en dynamo’s. Van het merk Wagner zijn er remschijven in het assortiment opgenomen.

Kühne zal de rest van het jaar het Budget Master-programma blijven uitbreiden met nog meer slijtdelen. Bij de introductie dekt het assortiment ruim tachtig procent van het wagenpark af. De budgetlijnen zijn in Automaster-Base terug te vinden.

Tags: , , ,

Dreiging structureel…Autotrack-actie levert 52…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties