bekeken: 1437 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Laad-deal Justplugin, Carprof, Autovakmeester

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 maart 2020, 08:34

Leestijd: < 1 minuut

Autobedrijven die zijn aangesloten bij Carprof en Autovakmeester kunnen hun parkeerplaats voorzien van een elektrische laadpaal in de huisstijl van hun retailformule. De mogelijkheid volgt uit de samenwerking die moederbedrijf Alliance Automotive Group Benelux is aangegaan met Justplugin, leverancier van laadpalen, laadpassen, zonnepanelen en groene energie.

Door de overeenkomst kunnen de ruim 170 universele garages voorzien worden van de juiste infrastructuur. Met de dienst willen beide formules inspelen op de groeiende vraag naar laadmogelijkheden in Nederland. Die ontwikkeling wordt gestimuleerd door de komst van nieuwe EV-modellen en aanschafsubsidie voor particulieren op elektrische auto’s in de middenklasse. Gelet op deze trend is Alliance Automotive Group Benelux een samenwerking aangegaan met Justplugin. “Met deze nieuwe service kunnen wij onze autobedrijven voorzien van hun eigen laadoplossing”, aldus Ivar Camps (retail marketing manager).

Huisstijl

Voor de formules Carprof en Autovakmeester ontwikkelde Justplugin een laadpaal in de huisstijl van beide merken. De zuil kan door het autobedrijf worden aangeschaft of door Justplugin worden gefinancierd en geëxploiteerd. “Daarnaast bieden we zonnepanelen, zodat ondernemers groene energie kunnen opwekken om hun bedrijf te verduurzamen”, aldus Lukas Knol, directeur-eigenaar van Justplugin.

Vlnr: Ton Sieljes (formulemanager Autovakmeester), Lukas Knol (Justplugin), Ivar Camps (retail marketing manager Alliance Automotive Group Benelux) en Harold van Gestel (formulemanager Carprof).

Tags: , , , , ,

Frits Kroymans eigenaar…DAS 3000 Bosch op alle…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties