fbpx
bekeken: 711 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Leaseauto.nl vergelijkt aanbod private lease

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 1 november 2019, 08:37

Leestijd: < 1 minuut

Een centraal platform voor vraag en aanbod in private lease – die rol wil de nieuwe vergelijkingssite Leaseauto.nl vervullen. “Snel, eerlijk en onafhankelijk”, belooft het persbericht.

Naast inzicht in het aanbod wil de site ook transparantie bieden over contractvoorwaarden en meerkosten. Wie er op de voor consumenten bedoelde site niet uitkomt, kan persoonlijke telefonische assistentie inroepen. De nieuwe online tool werkt samen met Ikrij.nl (Wittebrug Lease), Athlon, Broekhuis Lease, Privélease.nl (Hitachi Capital Mobility) en Justlease (Terberg).

Looptijd

Volgens de initiatiefnemers Nico Vierhout en Derk Wagelaar zijn de verschillen in kosten en voorwaarden groter dan de consument denkt. “Vaak zijn de bedragen die moeten worden betaald hoger dan verwacht. Over de totale looptijd van het contract kunnen de verschillen in meerkosten voor dezelfde auto honderden tot zelfs duizenden euro’s bedragen. Wij zorgen dat de consument niet voor verrassingen komt te staan.”

Leaseadviseurs

Verschillen tussen private-leasecontracten zitten in de uitvoering van de auto en de bijkomende kosten van verzekering en banden. Ook opzegvoorwaarden en de meer- en minderprijs voor looptijden en jaarkilometrages variëren sterk. Leaseauto.nl zegt “appels met appels” te vergelijken en “verandert kleine lettertjes in grote letters.” De nieuwe site streeft ernaar om binnen afzienbare tijd elke private leaseauto op de Nederlandse markt aan te kunnen bieden.

Tags: , , ,

Amega neemt Mulder overOktoberverkopen +14,6 procent
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties