fbpx
bekeken: 716 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Leasewinkel: loonstrook tonen en wegrijden

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 juni 2020, 14:07

Leestijd: < 1 minuut

In de nieuwe vestiging in Hengelo van DirectLease kunnen private-leaseklanten vanaf deze week de online aangeboden auto van hun voorkeur ook daadwerkelijk bekijken – en eventueel direct meenemen.

De ‘winkel’ in het Van Mossel Mega Occasion Centrum bevat een mix van nieuwe modellen en occasions, waaronder ook elektrische auto’s. “Als de klant met een loonstrook langskomt, kan hij direct wegrijden in de auto van zijn keuze.”, zegt Aemil Schellens, commercieel directeur bij DirectLease.

Het van origine Oldenzaals bedrijf was in 2001 naar eigen zeggen de eerste aanbieder in Nederland van online autolease. De groei is een van de redenen dat gezocht is naar een nieuwe locatie in de regio. “We hebben gemerkt dat er een groeiende behoefte is aan persoonlijk advies, de fysieke beschikbaarheid van ons team en het bekijken van de online aangeboden auto’s. In het centrum van Enschede zijn we al eens tijdelijk aanwezig geweest met een pop-up store en dat smaakte naar meer.”

Van Mossel Automotive Groep

DirectLease maakt deel uit van International Car Lease Holding (ICLH) en behoort daarmee tot de Van Mossel Automotive Groep. Met een leasevloot van zo’n 85.000 voertuigen is ICLH het grootste particuliere leasebedrijf van Nederland.

ASN Almere wordt Experience…‘Geef zakelijke rijder per 1…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties