ABC Lease Partner: voor en door MKB

ABC Projecten introduceert de ABC Lease Partner. Met dit concept kan het universele autobedrijf lokale zakelijke klanten full operational en financial lease aanbieden.

De sturing van onderhoud, reparaties en schadeherstel verloopt volledig via het betreffende universele autobedrijf – de ABC Lease Partner. Op die manier blijft de leaseklant behouden voor het autobedrijf dat de aanbieding heeft gemaakt.

Zichtbaarheid

Deelnemers kunnen terecht voor zowel personen- als bestelauto’s. Tegenover die dagelijkse zichtbaarheid in de markt staat een ‘achterkant’ die volledig wordt verzorgd door een van de top vijf leasemaatschappijen van Nederland. Om die reden kunnen behalve de twee genoemde leasevormen ook ‘netto operational lease’ en SLB-contracten (sale en lease back) worden aangeboden. Binnenkort gaat www.abcleasepartner.nl online. Via de aangesloten autobedrijven is voor de potentiële leaseklant wel al een leaseconfigurator beschikbaar. Hoewel de introductie nog maar net achter de rug is, zijn volgens ABC Projecten de eerste leasecontracten al afgesloten.

Benelux

De eerste ABC Lease Partner bedrijven zijn inmiddels getraind, gecertificeerd en hebben het ABC Lease Partner-schild ontvangen. Daarmee kunnen zij zich positioneren naar hun potentiële klanten. ABC Lease Partner is als regionaal initiatief geboren, maar heeft de ambitie om in de gehele Benelux dé leasepartner voor het lokale MKB te worden.

Ondernemers en ABC Lease Partner:

Bert Sessink van Bosch Car Service Abcoude
Daan Veldhuizen van Bosch Car Service Willem Veldhuizen
Siebolt de Weerd van Bosch Car Service S. de Weerd
Hugo Lijding van Bosch Car Service Paul’s Garage
Jan Lamme en Johan Otten van Vakgarage Lamme
Chris Diters – Vakgarage Eekhof
Tjeerd van Rijn – Autohandel T. van Rijn
Patrick Moritz – Moritz Automotive BV

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *