Alcredis groeit tot 27.500 leasecontracten

De leaseportefeuille van Alcredis Finance, onderdeel van de Louwman Group, is in vier jaar tijd verdrievoudigd naar 27.500 contracten. 16.000 daarvan zijn privéleasecontracten, een grens die deze maand werd bereikt.

Albert van Selst, algemeen directeur van de divisie Mobility Financial & Customer Services: “Door verregaande professionalisering van onze systemen, waaronder onlangs de succesvolle lancering van het leasecalculatiesysteem Miles, kunnen we de klant nog beter bedienen. Zo is het via Miles vanaf nu mogelijk om – naast een auto – ook een fiets te leasen bij Alcredis.”

Klantbehoefte

“En met Miles zijn wij veel beter in staat om met gedifferentieerde proposities in te spelen op een bredere klantbehoefte. Dit past naadloos bij de visie van Louwman Group om toonaangevend in mobiliteit te zijn”, aldus Van Selst. “Het is onze ambitie om zo goed mogelijk in te spelen op trends in de mobiliteitsmarkt en met fietslease zetten wij hier een grote stap in!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.