Athlon wint Fleet Industry Award

Uit twaalf kandidaten en negen genomineerden is Athlons start-up Changemycar door zowel een vakjury als het publiek bekroond met een Fleet Industry Award.

Leaseplan eiste een tweede plaats op met zijn Electric-programma. De derde prijs was voor het car sharing-programma van ALD.

Innovatief

De Fleet Industry Awards zijn een beloning voor innovaties bij leasemaatschappijen. De jury bestond uit acht internationale fleetmanagers, aangevuld met hoofdredacteur Steven Schoefs van Fleet Europe.

Changemycar

De start-up Changemycar is door Athlon opgericht als alternatief voor de standaard leaseauto. Met Changemycar krijgt een medewerker geen leaseauto, maar een leasebudget. Door middel van een app kan de medewerker gemakkelijk van vervoermiddel wisselen. Die staat de volgende dag klaar. Na een maand kan de medewerker, indien gewenst, opnieuw van auto wisselen, zonder extra kosten.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters