Autoscout24 neemt twee leaseportals over

Het Duitse LeasingMarkt, onderdeel van AutoScout24, neemt LeaseTrader en LeaseVergelijker over, twee portals voor zakelijke en privélease, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

“In LeaseVergelijker hebben we een partner gevonden met een gedeelde filosofie waarmee we ons populaire marktconcept verder kunnen uitrollen in de Nederlandse markt. LeasingMarkt.de, AutoScout24 en LeaseVergelijker bieden een sterke synergie, die we willen gebruiken om de Nederlandse leasemarkt transparanter en duidelijker te maken”, zegt Robin Tschöpe, mede-eigenaar van LeasingMarkt.de.

Toekomst

Wilbert Philippo, oprichter van LeaseVergelijker en LeaseTrader, blijft deel uitmaken van het team en is optimistisch over de toekomst: “Ik ben erg blij om deel uit te maken van de AutoScout24- en LeasingMarkt-familie. Onze lokale marktkennis ontmoet jarenlange ervaring in technologie en marketing, dus de bundeling van onze expertise biedt de beste voorwaarden voor een succesvolle toekomst.”

LeaseTrader en LeaseVergelijker zullen het huidige model van LeasingMarkt, waarbij dealers en leasemaatschappijen gratis hun auto’s kunnen adverteren, verder uitrollen. Er wordt alleen afgerekend op basis van ontvangen leads.

“Met de overname van de portals LeaseVergelijker en LeaseTrader kunnen we de Nederlandse consument en het bedrijfsleven nog meer opties bieden voor het rijden van een eigen auto: kopen, leasen of het nemen van een auto-abonnement. Andersom biedt het de autobedrijven ook meer opties om al deze consumenten snel en effectief te bereiken. Een perfecte aanvulling op onze strategie,” aldus Dorianne Richelle, landenmanager AutoScout24.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.