Autoverhuurder Enterprise verdubbelt vloot

Afgelopen maand heeft Enterprise Car Sharing & Rental 30 hybride Lynk & Co’s 01 toegevoegd aan het wagenpark. Sinds begin dit jaar groeide de totale vloot van zo’n 700 naar bijna 1000 auto’s en dat worden er binnen afzienbare termijn 1500.

Enterprise Car Sharing & Rental biedt de Lynk & Co 01, net als alle andere auto’s in zijn vloot, aan voor flexibele verhuur van een uur tot een maand (shortlease). CEO Thomas Wolters van Enterprise Car Sharing & Rental over zijn nieuwe auto’s: “Het is in de huidige marktomstandigheden bijzonder lastig om grote aantallen nieuwe voertuigen te verwerven en dan moet je creatief zijn. En in dit geval zijn het ook nog eens innovatieve, schone, ruime en betrouwbare modellen. Uitbreiding van het wagenpark is hard nodig, want er is veel vraag naar onze diensten. Dat varieert van internationale zakenreizigers en Nederlandse vakantiegangers tot stadsbewoners die geen eigen auto bezitten, maar voor een kort tijdsbestek er toch eentje nodig hebben.”

Nieuwe vestiging in Amsterdam

Wolters: “In Amsterdam kunnen we de inwoners binnenkort sowieso nog beter van dienst zijn. We openen dan na Schiphol, Centraal Station en de Zuidas onze vierde en tevens grootste vestiging in de hoofdstad op de Nassaukade. Dichtbij het Leidseplein en het Vondelpark en met een ruim aanbod van honderden auto’s in alle soorten en maten om te delen en verhuren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.