BCS Valkenswaard ook Euromaster Lease Service Point

Bosch Car Service Valkenswaard is per 1 juni gestart als Euromaster Lease Service Point, het concept van Euromaster voor bandenwissel en -vervanging van leaserijders.

Met de aansluiting van Bosch Car Service Valkenswaard komt het totaal aantal Euromaster Lease Service Points op 33. Daar zitten autobedrijven bij die al een garageformule voeren, zoals Bosch Car Service, maar er zijn ook Vakgarages, James- en Eurorepar-vestigingen die daarnaast Euromaster Lease Service Point zijn. Sommige bedrijven zijn daarnaast merkdealer. Euromaster heeft in totaal 115 vestigingen in Nederland.

Werkplaatsvulling

Mede-eigenaar Mark Faassen hoopt met de extra leaseklanten zijn werkplaats verder te kunnen vullen. “De leaseklant gaat het liefst maar één keer naar de garage. Dus als hij zijn bandenwissel of bandenvervanging kan combineren met gewoon onderhoud, dan is dat ook in zijn voordeel.”

“De bandenwissel van winter- naar zomerbanden is net achter de rug, dus we hebben de tijd om erin te komen voordat de winterbandenwissel eraan komt. Hoeveel extra klanten het ons uiteindelijk oplevert, moeten we afwachten. We weten dat we maximaal op vierhonderd klanten kunnen rekenen. We gaan het zien.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *