Driessen biedt PSV Italiaanse versterking

Driessen Autogroep presenteerde zich maandag met drie Alfa Romeo-modellen als de nieuwe autopartner van PSV. Op trainingscomplex De Herdgang werden negentig exemplaren van de Stelvio, Giulia en Giulietta officieel overhandigd aan spelers, staf en andere medewerkers.

De wagens werden bij de presentatie geflankeerd door de overige modellen uit het Alfa Romeo-gamma, inclusief de 4C en de Quadrifoglio-uitvoeringen van de Stelvio en Giulia. Acht supporters, geselecteerd via een Facebook-actie, reden de auto’s over de rode loper naar de nieuwe berijders, die er mee naar de training en officiële clubbijeenkomsten gaan.

Opvolger van Mercedes

Driessen Autogroep is met Alfa Romeo bij PSV de opvolger van Mercedes. Het contract heeft een looptijd van drie jaar. In hun vrije tijd mogen de spelers zich overigens in een ander merk/model voortbewegen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †