Duizend privéleasecontracten in vijf weken

De actie Voordeelzomer van de Van Mossel Automotive Groep is een groot succes. Binnen vijf weken werden er meer dan duizend nieuwe privéleasecontracten afgesloten, allemaal online.

Van Mossel biedt de mogelijkheid om digitaal voertuigen te vinden en te vergelijken, en de bestelling direct of op een later tijdstip online af te ronden binnen een persoonlijke omgeving. Na het plaatsen van de bestellingen vinden accreditatie en acceptatie online plaats. Het enige fysieke contact is als de consument de auto komt ophalen. Digitaal bureau Nobears verzorgde de technische uitwerking daarvan, de marketing kwam uit de koker van reclamebureau Scheepens.

Elektrisch

Van Mossel meldt dat een groot deel van de contracten elektrische auto’s betreft. Die werden bovendien opvallend vaak door ouderen afgesloten. “We zien ook een verschuiving van de aanschaf van een nieuwe auto naar private lease”, zegt Hans van der Wiel, directeur marketing bij Van Mossel. “Mede door corona en het feit dat minder mensen met het OV reizen, heeft dit een enorme vlucht genomen. Elk jaar bieden we tijdens onze Zomervoordeel-actie scherpe private lease-aanbiedingen. Dit jaar zijn ze overweldigd door het succes. We hebben de vooraf gestelde doelstellingen dan ook ruimschoots gehaald.”

Meedenken

“Meewerken aan het online succes van Van Mossel past perfect bij ons bureau”, zegt Rens van Geel van Nobears. “Van creatief concept en design tot technische invulling: op alle fronten mogen we meedenken. We trekken hierin vaak samen op met reclamebureau Scheepens. Deze samenwerking verloopt erg succesvol en daar plukt nu ook Van Mossel de vruchten van.”

“Van Mossel zocht vorig jaar naar een creatieve oplossing om het snelgroeiende automotive bedrijf bekender te maken onder een nog groter publiek”, zegt Alt-Willem Spenkelink, partner bij Scheepens. “Een mooie uitdaging, omdat ze ons de vrije hand gaven om invulling te geven aan de complete marketingcampagnes. Door hierin samen te werken met onze jarenlange partner Nobears hebben we online en offline marketing perfect op elkaar af weten te stemmen. Het hoge aantal afgesloten contracten laat zien dat we hierin zijn geslaagd.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 28 augustus 2020 om 16:23
    Permalink

    Het nut van internet voor autobranche is ineens super helder. Niet alleen voor leasecontracten, maar voor de hele autobranche zal door dit bericht duidelijk zijn dat een goed opgezette internetaanpak met een aantrekkelijk aanbod en solide opvolging de weg naar succes is. Blijkbaar heeft van Mossel er geen moeite mee deze bedrijfsinformatie breed te delen; ik geloof dat ik dat niet meteen had gedaan; iets met “slapende honden wakker maken” speelt dan door mijn hoofd.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.