Eric Van Bael ceo XPOfleet en Mobilitypower

Eric Van Bael neemt de leiding over XPOfleet en Mobilitypower over van de oprichters Gert Vandersmissen en Arnoud Oortwijk, die na twintig jaar zelfstandig ondernemerschap een stapje terug doen.

XPOfleet en Mobilitypower zijn beide onderdeel van de Fleet Support Groep, dat weer onder de AutoBinck Group valt. Algemeen directeur Fleet Support Eugène Krabbenborg: “Wij zijn Gert en Arnoud dankbaar voor hun inzet. Er staat een stevig fundament om met XPOfleet en Mobilitypower onze ambities te realiseren. Wij zijn verheugd met de benoeming van Eric Van Bael als nieuwe ceo. Eric heeft jarenlange ervaring in de IT-sector, onder meer bij Hewlett Packard en Spacewell.”

Eric Van Bael: “De wereld van mobiliteit verandert razendsnel. Denk aan de focus op duurzaamheid, elektrificatie van wagenparken en flexibilisering van multimodale mobiliteitsoplossingen naar ‘Mobility as a Service’. Dit vergt veel aanpassingsvermogen van bedrijven. Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle collega’s de groei van XPOfleet en Mobilitypower verder voort te zetten en onze vele klanten te kunnen ondersteunen bij deze innovatie en transitie.”

Op de foto van links naar rechts: Arnoud Oortwijk (voormalig cio XPOfleet en Mobilitypower), Eric Van Bael (nieuwe ceo XPOfleet en Mobilitypower) en Gert Vandersmissen (voormalig ceo XPOfleet en Mobilitypower).Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.