Justlease introduceert autodelen in privé lease

Justlease introduceert voor een nieuwe campagne in samenwerking met Mediamarkt het concept van autodelen bij het privé leasen van een auto.

De deal betreft een Mitsubishi Spacestar voor 169 euro in de maand, of een Ford Focus voor 249 euro, op basis van een looptijd van 36 maanden en duizend kilometer per maand. De actie loopt tot en met zondag 27 mei.

Autodelen

De Spacestar is zelfs al voor 99 euro per maand privé te leasen wanneer de lessee de auto deelt met een ander. In dat geval betaalt hij bovenop het vaste bedrag 20 cent per kilometer. De auto moet dan wel voor tenminste twee volle dagen succesvol verhuurd worden. “We hebben deze campagne gekozen om specifiek die mogelijkheid van autodelen in privé lease onder de aandacht te brengen. De mogelijkheid van autodelen in combinatie met privé lease bestaat overigens ook voor andere auto’s. Alleen is dan het maandbedrag hoger”, licht Manon Kollaart van Justlease toe.

Eigen voorraad

In januari herhaalde Mediamarkt een populaire privé lease-actie in samenwerking met Toyota-importeur Louwman & Parqui. “De samenwerking met Louwman & Parqui verloopt heel prettig en die zetten we ook zeker voort. Voor de nieuwe actie zetten we auto’s in uit onze eigen vloot.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 16 juni 2018 om 22:05
    Permalink

    Apart dat dit bericht nog geen reacties heeft opgeleverd. Terberg biedt een Spacestar voor 169 Euro per maand en voor 1.000 km. Dat betekent een km-prijs van 16,9 cent voor zowel vaste als -variabele kosten. Vervolgens kan er ook een contract gesloten worden doortwee klanten, dan moet 99 Euro per maand betaald worden plus 20 cent per km. Derhalve bij 1.000 km maat liefst 75% meer kosten per maand (299 versus 169 Euro).
    Het kan bijna niet anders dan dat het verhaal verkeerd is weergegeven.

Reacties zijn gesloten.