Leaserijders VZR meest tevreden over Alphabet en Friesland Lease

Alphabet is door de leaserijders die zich hebben verenigd in de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) gekozen tot beste leasemaatschappij in de categorie grote leasemaatschappijen. Friesland Lease kwam bij de middelgrote en kleine leasemaatschapijen als beste uit de bus.

De prijzen werden uitgereikt tijdens het Lease Event dat VZR onlangs organiseerde. Alphabet Nederland kreeg in het tevredenheidsonderzoek, uitgevoerd in samenwerking met Tevreden.nl, van de bij VZR aangesloten leaserijders het rapportcijfer 8,4. ALD Automotive bezette de tweede plaats en Arval de derde.

In de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen is Friesland Lease volgens de leaserijders de beste leasemaatschappij 2020 met het rapportcijfer 8,2. Wagenplan werd in de verkiezing tweede en Wittebrug Lease derde. VZR-voorzitter Jan van Delft: “Hoewel leaserijders iets minder tevreden zijn dan in onze vorige meting, zien we cijfers ruim boven de acht op diverse onderdelen.”

Wagenparkbeheerders

De VZR onderzocht ook de tevredenheid onder wagenparkbeheerders. Die waren het meest tevreden over de diensten die door Friesland Lease worden aangeboden en waardeerden die met een 8,4. Van Mossel Leasing werd tweede en Alphabet derde. Jan van Delft: “De beoordeling door de wagenparkbeheerders valt op doordat zij de top drie, nagenoeg overal, ruim boven de acht waarderen.”

Privélease

Ook de tevredenheid over het aanbod privélease werd gemeten. Daar was het opnieuw Alphabet die met de hoogste score wegliep, gevolgd door Ikrij.nl en ALD Automotive. Jan van Delft: “De private lease-rijders zijn zeer tevreden, met name over communicatie en onderhoud, en geven zelfs negens.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3590 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.