Leasevloot Alphabet groeit 3 procent

Het portfolio van leasemaatschappij Alphabet is in 2018 gegroeid met 3 procent tot een totaal van 700.000 personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het klantenbestand groeide met 9 procent, wat neerkomt op 89.000 geregistreerde klanten wereldwijd.

De focus van Alphabet ligt op duurzame mobiliteit en het actief aanbieden van alternatief aangedreven voertuigen. Het aantal elektrische voertuigen (EV’s) en plug-in hybride elektrische voertuigen (PHEV’s) groeide met 28 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Keuze

Norbert van den Eijnden, ceo van Alphabet International: “Mobiliteit verandert voortdurend. Voor ons is het essentieel om voor iedere gebruiker de juiste mobiliteit te kiezen uit een groeiend aantal mogelijkheden. Unieke en gepersonaliseerde mobiliteitspakketten worden steeds belangrijker. Met dit in gedachten stemmen we de toekomst van zakelijke mobiliteit af op de behoeften van onze klanten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters